REGULAMENTUL DE ORGANIZARE SI DESFASURARE A CONCURSULUI DE DESENE

„Natura, animale si sport”

editia a 1a

Concursul de desene „Natura, animale si sport” se afla la prima editie si se organizeaza cu ocazia evenimentului de alergare montana – Trascau Trail Run.

Obiectivul concursului este sa identificam un desen castigator, care poate fi imprimat pe tricourile de la proba Family Fun Run din cadrul concursului Trascau Trail Run.

Ne rezervam dreptul de a modifica desenul imprimat pentru a corespunde concursului si obiectului de imprimare. Ne rezervam dreptul de a nu utiliza desenele furnizate pentru imprimarea tricourilor, daca acestea nu corespund criteriilor stabilite de juriu. Desenele castigatoare vor fi premiate pe categorii de varsta, indiferent daca vor face sau nu obiectul imprimarii tricourilor pentru proba Family Fun Run.

ORGANIZATORI

Asociatia Green & Wild, persoana juridica fara scop lucrativ inregistrata in Registrul National ONG sub nr. 10408/A/2010, avand sediul in Cluj-Napoca, Str. Samuel Brassai nr. 11 ap. 1, Jud. Cluj, CIF 27100974.

Email pentru concurs: info@trascautrailrun.ro

PERIOADA DE DESFASURARE

Perioada de desfasurare a concursului este 9 iunie – 30 iunie 2023.

CONDITII DE PARTICIPARE

La concurs pot participa prescolari si elevi din clasa pregatitoare pana in clasa a VIII-a. Un copil poate participa cu mai multe lucrari. Lucrarile pot fi realizate prin desen sau pictura, pe hartie, si trebuie sa se regaseasca in tema concursului “Natura, animale si sport”.

Fiecare lucrare trebuie sa contina pe verso urmatoarele date: numele si prenumele copilului, titlul lucrarii si numarul de telefon al parintelui.

Lucrarile cu date incomplete NU intra in concurs.

Lucrarile pot fi depuse individual, de catre autorii lor, de catre parintii acestora pe adresa de email: info@trascautrailrun.ro.

Nu se percepe taxa de participare.

DEPUNEREA LUCRARILOR

Depunerea lucrarilor se va face pe adresa de email info@trascautrailrun.ro, pana in data de 30 iunie 2023.

JURIZAREA LUCRARILOR

Din juriu fac parte: Alin Oprisa – echipa de organizare Trascau Trail Run, Ioana Negrut – echipa de organizare Trascau Trail Run si Adina Surdu – absolvent Universitate de Arta si Design Cluj Napoca, echipa NTT DATA Romania.

Desenele vor fi impartite pe categorii de varsta: prescolari, clasa pregatitoare, clasele I-II, clasele III-IV, clasele V-VI, clasele VII-VIII. Pentru toate categoriile de varsta se acorda un premiu. Toate lucrarile vor fi expuse in ziua evenimentului.

ORGANIZAREA EXPOZITIEI

Expozitia de desene inscrise in concurs se organizeaza in cortul cu activitati pentru copii, din tabara de baza a Trascau Trail Run, Rimetea, curtea scolii. In cadrul expozitiei vor fi afisate, de asemenea, listele castigatorilor concursului.

Desenele premiate pot fi returnate copiilor dupa inchiderea expozitiei.

INFORMATII SUPLIMENTARE

Pot fi cerute la organizatorii concursului:

info@trascautrailrun.ro, tel.0742380416, Rodica Manolache.

Prin trimiterea lucrarilor si a datelor personale, participantii isi dau acordul ca acestea sa fie afisate si publicate pentru promovarea concursului. Asociatia Green and Wild se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor conform Regulamentului (UE) 2016/679.